Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVEN

De tweede editie van de Urban Walk Breda vindt plaats op zondag 5 november 2023Ontdek de mooiste highlights van Breda per voet. De routes bestaan uit een mix van cultuur, architectuur en onontdekte pareltjes.

Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de tweede editie.

Tarieven

0-5 jaar     Gratis     Aanmelding is niet nodig
6-11 jaar     €6,50  
Vanaf 12 jaar     €22,00  

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd.

 

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 50 personen) inschrijven! Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving. 

 

DEELNAMEPAKKET

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een unieke georganiseerde wandeling door Breda
  • Volledig uitgestippelde route door diverse bijzondere locaties
  • De stempelkaart wordt voor het evenement opgestuurd
  • Versnapering voor onderweg
  • Diverse muziekpunten op de routes
  • Een unieke Urban Walk Breda herinnering
  • Medische assistentie

 

Korte en lange route

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een wandeling van ongeveer 12 (korte route) of ongeveer 20 km (lange route). De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de lange route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de verzorgingsposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startblokken.

Goede doel: Nationaal MS Fonds

De Urban Walks Series steunt dit jaar het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS.

Doe bij je inschrijving een donatie en draag bij aan een toekomst zonder MS.

Lees hier meer over het Nationaal MS Fonds.